Donatie-teruggave formulier beschikbaar op stopwillemengel.nl

Iedereen die de kwalijke praktijken van de stichting Viruswaarheid.nl enigszins volgt, heeft het nieuws gelezen: Willem Engel heeft donatiegeld gebruikt (naar eigen zeggen een leenovereenkomst gemaakt met zijn eigen stichting) voor de financiering van een (privé) stuk grond op het Spaanse eiland Fuerteventura. Het behoeft geen uitleg dat donatiegeld niet bedoeld is om ook maar op enige wijze in te zetten voor privé-doeleinden. Saillant detail: dit alles kwam aan het licht bij een rechtszaak tegen de ING Bank. Zonder die zitting zou dit alles vermoedelijk nooit aan de oppervlakte zijn gekomen.

Verontwaardiging

Het roept niet alleen vragen op over de financiële huishouding van Willem Engel en zijn stichting, maar ook verontwaardiging. Zo zijn er donateurs die geen enkel resultaat zien na een jaar demonstreren en procederen, maar nu is er ook wantrouwen omtrent de besteding van het donatiegeld. Een eenvoudige rekensom leert dat stichting Viruswaarheid.nl in een jaar tijd al meer dan 400.000,- euro heeft ontvangen.

Download het formulier

Donateurs voelen zich bedrogen, niet geïnformeerd en willen hun bijdrage terug. Ook wij ontvingen meerdere e-mails van donateurs die hun geld per direct terug willen. Daarom is er nu een donatie-teruggave formulier. Via een aantal stappen is het formulier eenvoudig in te vullen, waarna het kan worden verzonden naar stichting Viruswaarheid.nl

Kent u iemand die gedupeerd is en zijn of haar donatie graag terug wil ontvangen? Deel dit artikel gerust!

Direct gebruik maken van het formulier? Klik hier

10 reacties op “Donatie-teruggave formulier beschikbaar op stopwillemengel.nl”

 1. De gymjuf met the weird hair! de moderne sekteleider die onze samenleving in gevaar brengt en oplicht valt steeds meer door de mand 😉

 2. Jullie pakken de verkeerde aan. In Den Haag zitten ze; durven jullie dat ? Of Sywert? Willem heeft lening tijdelijk gedaan en al weer terugbetaald..

  1. Ach Marcus, als je een volgeling van zijn sekte bent moet je ook lekker blijven doneren. Willem heeft nog flink wat geld nodig voor zijn projekt in Spanje.

  2. Maar waarom überhaupt een lening van zijn eigen stichting daar zijn toch andere meer daarop ingerichte bedrijven/ Fin instellingen voor toch? Heeft die hettrouwens met rente terug betaald?

 3. Als je het hele plaatje bekijkt, is een deel van de donaties dus aan zijn lap grond besteed. Verder staat meer dan de helft van het geld nog op de rekening (van de dansschool overigens). De rest ging vooral op aan verloren rechtszaken. Ironisch genoeg vloeiden hierdoor donaties direct naar de Nederlandse staat, want de proceskosten zijn dan voor Viruswaarheid.

  Bron: jaarverslag dat sinds een paar dagen op hun website staat.

  Dus ja, zelfs als je zijn boodschap om wat voor reden dan ook nog steeds gelooft, snap ik wel dat mensen boos zijn als ze hieraan gedoneerd hebben. Geen enkele directeur van een andere stichting zou hiermee weg komen!

 4. Richard van Halen

  Als donateur verwacht je dat het geld wordt gebruikt voor de doelstelling van de stichting…Geld gebruiken voor een ander doel,al stort je het geld terug.is in mijn ogen een vorm van diefstal..Donateurs hebben dus alle rechten om.hun donatie terug te vorderen.

 5. Mensen die Willem Engel steunden doen dat nog. Hij vecht tegen de corrupte overheid. Hij en Jeroen zijn de verzetshelden van deze tijd. Alle schapen zitten braaf binnen tijdens de avondklok want niemand wil 100,- boete.. stel je voor. Of braaf je mondkapje op. Stelletje lafaards..

  Mondkapjes, straks je kind met een experimenteel vaccin geinjecteerd zoals de regering graag wil. Kijk eens op clinicaltrials.org wanneer de testfases zijn voltooid voor de vaccins… JIJ bent het profkonijn, besef dat goed..

  1. Cees Engel, Willem Engel, Jan Engel, Jeroen Pols. Over hun achtergronden raakt Nederland meer en meer doordrongen. En dat is maar goed ook. Volksmenners en charlatans doen niemand goed. En ook zijzelf eindigen brodeloos. Het is verdiend.Veelzeggend:“Rotterdam probeert al jaren via een juridisch steekspel het bezit van deomstreden vastgoedbezitter in handen te krijgen. “Engel is een slimme mandie precies wist hoe hij de procedures naar zijn hand wist te zetten. Datkunnen we nu achter ons laten”, aldus een gemeentewoordvoerster.De aankoop betreft de totale vastgoedportefeuille van Cees Engel, bestaandeuit 110 woningen, twee bedrijfspanden, bedrijfsruimten bij woningen en hetterrein van de Nederlandse Staal Industrie aan de Keileweg. Veel van zijnpanden zijn verwaarloosd of worden illegaal bewoond. Ook neemt de gemeenteBV’s en woningen van diverse zakenrelaties van Cees Engel over.Wethouder Hamit Karakus (Wonen en Ruimtelijke Ordening) is blij met deaankoop. “We rekenen in één klap af met een belangrijk deel van de illegalebewoning, hennepplantages en drugshandel in Rotterdam. Dit is een grotewinst voor de kwaliteit van de bestaande woningvoorraad én de veiligheid inde stad.”HELAAS GINGEN ZE VERDER IN RIJSBERGEN OP CAMPING FORT ORANJE GOOGLE MAAR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.